MOBIL WC

Cégtörténet

A Merkon Kft. 1992. évben alakult hulladékszállítás feladatkörrel. 2001-ben vezettük be új szolgáltatásunkat, a mobil wc bérbérbeadást.

Saját javító műhelyünk biztosítja az eszközeink gyors és szakszerű karbantartását. Célgépeink közúton történő meghibásodása esetén szerviz gépkocsinkkal és megfelelően képzett szakembereinkkel azonnal megkezdjük a helyszínen rekedt járműveink vagy eszközeink mentését.

Magasan képzett szakember állományunk végzi a kapcsolattartást Megrendelőinkkel és Partnereinkkel. Biztosítják szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartását, valamint továbbfejlesztését. Ügyfélszolgálati rendszerünk lehetővé teszi Partnereink felé a napra kész információ adást a szolgáltatásunk minden területén. Számítógépes nyilvántartási és ügyviteli rendszerünk garancia az ügyfeleink változó igényeinek rugalmas és megbízható teljesítésére. Gépjárműveink és diszpécser irodánk között a vállalkozás tulajdonában lévő, kiépített URH rendszer teszi lehetővé a folyamatos kapcsolattartást és információ cserét.

Minőségbiztosítás

2003. évben tevékenységeink kapcsán bevezettük az ISO 9001-14001 integrált minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszert. Elmondhatjuk, hogy társaságunk a nemzetközi akkreditálással rendelkező DEKRA Certification Services által tanúsított minőségbiztosítási rendszer szigorú előírásainak betartásával működik.

WC fülkék

A nemzetközi elismeréssel bíró olaszországi Sebach vállalkozás által gyártott kiváló minőségű WC fülkék biztosítják a magas biztonsági és higiéniai előírások betartását.

Gondosan kifejlesztett típusai a legváltozatosabb körülmények között, - építőipar, sport és egyéb szabadtéri rendezvények, vásárok - teszik lehetővé alkalmazásukat. Berendezéseink és célgép állományunk a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik, technikai felkészültségük és esztétikai állapotuk kiváló. A szervizelést végző gépkocsik magasnyomású tisztítóberendezéssel vannak felszerelve, hogy a kabinokban a helyszínen teljes és kifogástalan karbantartást végezzünk.

Merkon Kft.